Στην Ιρλανδία δύο Κύπριοι αθλητές μέσω του Χριστόδουλου Χριστοδούλου

Στις 30/0618 έγιναν με μεγάλη επιτυχία οι διεθνείς αγώνες στο Μπέλφαστ της Ιρλανδίας με συμμετοχή 2 κύπριων αθλητών. Του Νικόλα Κωνσταντίνου (UPPERCUT Team Akopian) πρωταθλητή Muay Thai Κύπρου 2017 της ΚΟΜ,και Στέφανου Σταματίου πρωταθλητή Κύπρου kickboxing 2017.Τους αθλητές συνόδευαν οι Κρις Χριστόδουλου πρόεδρος WKN Κύπρου και τεχνικός σύμβουλος της UPPERCUT Team και Μάριος Γερολεμιδης (Gerolemides Team).Οι αγώνες διεξήχθησαν υπό την αιγίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας W.K.N. Ο Νικόλας Κωνσταντίνου αντιμετώπισε τον Darren McMullan από το Belfast σε αγώνα pro/am 4×2 όπου κέρδισε με διακοπή στον πρώτο γύρο αφού το αριστερό κροσέ του όχι μόνο έριξε τον Ιρλανδό στο καναβάτσο αλλά όπως προέκυψε του έσκισε και το φρύδι πάνω από το αριστερό μάτι από προηγούμενο δεξί ντιρεκτ και ο γιατρός της διοργάνωσης διέκοψε τον αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Darren Mc Mullan τον Ιούλιο του 2012 κέρδισε τον Δημήτριο Σαραντόπουλο υποχρεώνοντας τον σε διακοπή στον 4ο γύρο (medical stoppage) με ακριβώς τον ίδιο τρόπο.(Καρμα). O Στέφανος Σταματίου (Gerolemides Team) στάθηκε στο ρινγκ παλληκαρίσια σε ένα αγώνα επαγγελματικό ενάντια στο Ισπανό Rafa De Toro (European wako pro champ) 3 των 3 λεπτών όπου ήταν ένας αγώνας που κρίθηκε στα σημεία με πολύ μικρή διαφορά και χάρισε στους θεατές έναν εκρηκτικό αγώνα. Ο Στέφανος έπαιξε πολύ δυναμικά αλλά και προσεκτά αφού την Παρασκευή 06/07/18 αγωνίζεται στην Ελλάδα για διεκδίκηση της ζώνης sanda στην διοργάνωση Versus.

Συγχαρητήρια στην Κυπριακή αποστολή έδωσε και ο πρόεδρος της WKN κ.Stephane Cabrera από την Γαλλία όπου βρίσκεται. Συγχαρητήρια επίσης και στην WKN Cyprus, Uppercut Team Akopian,Gerolemides team.