Σούπερ σεμινάριο Ηλιάδη

Ο Ηλίας Ηλιάδης αποτελεί πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους τζουντόκα και αυτό επιβεβαιώθηκε στο σεμινάριο που διοργάνωνεί στη Θεσσαλονίκη με πολύ μεγάλη συμμετοχή και τις δύο μέρες της διεξαγωγής του.

Ο θρύλος του παγκόσμιου τζούντο, φόρεσε το τζουντόκι του και από χθες βρίσκεται στο τατάμι παραδίδοντας σεμινάρια πάνω στο τζούντο, δείχνοντας λαβές και κάνοντας προπόνηση με μικρούς (και μικρές) αλλά και μεγάλους. Το γυμναστήριο του Πανοράματος κατακλύστηκε και τις δύο μέρες (με διπλό πρόγραμμα πρωί και απόγευμα) από τζουντόκα ηλικία 4 ετών μέχρι και… 60.
Μαζί με τον Ηλιάδη και ο πρωταθλητής Ευρώπης Γιώργος Αζωίδης (και πρόσφατα τρίτος στο γιουρόπα λιγκ με τον Άρη) αλλά και η Βαρβάρα Ακριτίδου, ένα από τα παλαιότερα στελέχη της Εθνικής ομάδας.
Στην τελευταια απογευματινή ενότητα θα δώσει το παρών και ένας από τους κορυφαίους τζουντόκα στον κόσμο, στην κατηγορία των 66 κιλών. Ο Γκέργκι Ζανταράια ο οποίος βρέθηκε στην Ιαπωνία για να αγωνιστεί στο γκραν σλαμ, πήρε το αεροπλάνο και από το Τόκιο πήγε απευθείας στη Θεσσαλονίκη για να μοιραστεί τα μυστικά του στο σεμινάριο του Ηλιάδη. Είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα που δύο εν ενεργεία αθλητές παγκόσμιας κλάσης διδάσκουν σε σεμινάριο ανοιχτό σε όλους τους τζουντόκα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Ηλιάδη και την ομάδα του, με την ευχή αυτή να είναι μόνο η αρχή

ΠΗΓΗ sportsfeed.gr