Σεμινάριο με κεντρικό θέμα ’’Κτίζουμε Γερά Θεμέλια για μεγάλες επιτυχίες’’ στην Κρήτη

Συνεχίζοντας τα πρωτοποριακά ή ακόμα και αιρετικά κατά μια έννοια σεμινάρια τα οποία ξεκίνησαν το 2016 με σκοπό την ουσιαστική μεταφορά γνώσεων για την ανάπτυξη των αθλημάτων μάχης, των συλλόγων των προπονητών και αθλητών, οργανώνεται το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 στο Ηράκλειο Κρήτης σεμινάριο με κεντρικό μήνυμα ‘’Κτίζουμε Γερά Θεμέλια για Μεγάλες Επιτυχίες’’.

Το σεμινάριο το οποίο απευθύνετε σε Προπονητές και Βοηθούς αλλά και σε έμπειρους αθλητές οι οποίοι σκοπεύουν να ασχοληθούν με την προπονητική,θα γίνει σε κλειστό τμήμα 15 έως το ανώτερο 20 ατόμων. Θα ξεκινήσει στις 9:00 το πρωί και θα τελειώσει στις 18:00.

Η θεματολογία του εκτείνετε από τις βασικές τεχνικές τη μέθοδο διδασκαλίας τους, έως την νοητική και ψυχολογική προετοιμασία κυρίως των αθλητών αγώνων κατά τη διάρκεια των προπονήσεων με στόχο πάντα την αποτελεσματικότητα η οποία αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για μεγάλες επιτυχίες.

Σε ένα από τα τμήματα αυτής της θεματολογίας θα αναλυθούν τα όρια του αθλητή και το πώς μπορούμε να παρατείνουμε την αγωνιστική του δραστηριότητα αλλά και το πότε πρέπει να τη διακόψουμε.

Παράλληλα θα αναλυθούν φωτογραφίες και βίντεο και για την καλύτερη κατανόηση του μαθήματος αλλά και για να μπορούν οι προπονητές να ανιχνεύουν και να βγάζουν ασφαλή συμπεράσματα μέσα από ορθή κρίση και αξιολόγηση.

Εισηγητής των σεμιναρίων είναι ο κος Γεώργιος Σαριαννίδης.

Διοργανωτής του σεμιναρίου είναι ο κος Μιχάλης Κουγιουμιτζάκης.

Πληροφορίες:

τηλ.: 6944 726362

email: info@eoma.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*