Ναι, να γίνει Μανώλη ο αγώνας 5Χ3’ και τίτλο, με εμάς όμως τους δύο και για εμάς τους δύο

Αναδημοσίευση απο: http://greekfighter.gr

O Kωστας Λέων απαντά στην προκληση- προσκληση

Με ανακοινωση του ο Κώστας Λέων αναφέρει τα παρακάτω σχετικα με την προκληση- προσκληση που έχει δεχτεί για έναν αγώνα με αντίπαλο τον κ. Μανώλη Κλωνάρη.

«Απαντώντας στις προκλήσεις του αγαπητού Μανώλη Κλωνάρη και στην πρόσκλησή του να γίνει αγώνας στην Κρήτη απαντώ έπειτα από πολύ σκέψη και συζητήσεις με φίλους και συναδέλφους τα εξής:
Ένας αγώνας μεταξύ μας στην Κρήτη θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον. Άλλωστε πολύς κόσμος τον περιμένει. Ένας αγώνας μεταξύ μας σίγουρα θα γέμιζε το στάδιο και θα έφερνε πολλά χρήματα στον διοργανωτή αλλά και στους δυο μας. Το οικονομικό κίνητρο για έναν τέτοιον αγώνα είναι μεγάλο και για εμένα και για τον Μανώλη Κλωνάρη. Ο αγώνας αυτός συζητείται εδώ και καιρό και έπειτα από διάφορες προκλητικές αναρτήσεις και μηνύματα έχει δημιουργήσει φανατισμό σε φίλους και οπαδούς και των δύο πλευρών. Ένας αγώνας λοιπόν μεταξύ μας με έναν κόσμο φανατισμένο δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί μέσα στο ρινγκ αλλά θα ‘’παιχτεί’’ στις κερκίδες. Είναι βέβαιο ότι ο φανατισμός θα προκαλέσει σύρραξη κατά την οποία πολλά μπορούν να συμβούν. Και όλο αυτό για να κερδίσουμε εμείς κάποια χρήματα και να καλύψουμε τον εγωϊσμό μας. Να φέρουμε τους ανθρώπους μας σε διχόνοια και ποιος ξέρει τι άλλο για τους δικούς μας προσωπικούς λόγους.

Ας αφήσουμε λοιπόν φίλε Μανώλη Κλωνάρη το οικονομικό ζήτημα και τους ανθρώπους μας στην ησυχία τους και ας καλύψουμε τον προσωπικό μας εγωϊσμό σε αγώνα μακρυά από το νησί και από την Αθήνα όπου η πρόσβαση φίλων και των δύο μας είναι εύκολη.
Ναι, να γίνει Μανώλη ο αγώνας 5Χ3’ και τίτλο, με εμάς όμως τους δύο και για εμάς τους δύο»