Με το γάντι σκληρή ανακοίνωση για Ρεβάνς Κουμιώτη – Κανελλόπουλου

Έπειτα από τις εκατέρωθεν ανακοινώσεις στο διαδίκτυο για τον αγώνα μεταξύ Κουμιώτης-Κανελλόπουλου η πλευρά του Κανελλόπουλου έκανε την παρακάτω ανακοίνωση

Έπειτα από την διάσταση που έχει πάρει  στο διαδίκτυο, το ζήτημα του αποτελέσματος του αγώνα μεταξύ του Κουμιώτη και του Κανελλόπουλου, ο οποίος έγινε στη διοργάνωση No Fight No Victory στο Ηράκλειο, με τις συνεχόμενες αναρτήσεις και από τις δύο πλευρές καλούμε σε αγώνα ρεβανς τον Κουμιώτη Γιώργο τον Νοέμβριο σε διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο Ηράκλειο.

Εμείς, όπως και πάρα πολύ θεατές,  θεωρούμε ότι αδικηθήκαμε και ότι η νίκη ήταν ξεκάθαρα δική μας. Ο Κουμιώτης θεωρεί ότι δίκαια κέρδισε και ότι ο αθλητής μας κτυπούσε πάνω στις άμυνές του. Δεν απομένει παρά ένας ακόμη αγώνας για την ανάδειξη του νικητή.

Τον καλούμε λοιπόν να ανέβει ξανά στο ρίνγκ το Νοέμβριο του 2017 σε αγώνα 5Χ3’ με όρους Κ1 σε μια διοργάνωση δηλαδή όπου τα αποτελέσματα δίνονται με ακρίβεια και βάση του αποτελέσματος.

Έχοντας ήδη αρκετό χρόνο να προετοιμαστεί, την οποιαδήποτε άρνηση θα την εκλάβουμε ως δικαιολογία υπεκφυγής και φόβο στο επερχόμενο και μοιραίο.

Τον Κουμιώτη δεν τον αποκαλούμε με τον καθιερωμένο και κόσμιο τίτλο ΄΄κύριος΄΄ διότι με τις επανειλημμένες φωτογραφίες  τις οποίες ανέντροπα έχει αναρτήσει και στις οποίες επιδεικνύει το μεσαίο δάκτυλο, έχει χάσει για εμάς αυτό το δικαίωμα.