Μεϊγουέδερ – ΜακΓκρέγκορ: φωτογραφίες και βίντεο από την ζύγιση

Η ζύγιση και το τελευταίο face-off των δύο αθλητών πριν τη μεγάλη μάχη ήταν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ! Trash talking στα «κόκκινα» και κραυγές από τον Ιρλανδό μαχητή. Γεμάτος αυτοπεποίθηση ο Αμερικανός πυγμάχος. 

Ο ΜακΓκρέγκορ ανέβηκε πρώτος για τη ζύγιση με τη ζυγαριά να δείχνει 153 λίβρες, (69,3 κιλά) και τον Μεϊγουέδερ να ακολουθεί με βάρος 149 λ., δηλαδή, 67,6 κιλά!

«Είσαι γεμάτος νερό. Είσαι στη χειρότερη κατάσταση από ποτέ άλλοτε», να φωνάζει στον Μεϊγουέδερ ο Μακ Γκρέγκορ και να συνεχίζει: «Είμαι επαγγελματίας. Μπορώ να κόψω εύκολα κιλά. Είναι θέμα αφοσίωσης. Είμαι έτοιμος. Θα είμαι πολύ μεγαλύτερος αύριο».

Η απάντηση του Μεϊγουέδερ δόθηκε λίγο αργότερα σε συνέντευξη που παραχώρησε… «Το έχω κάνει πολλές φορές. Ξέρω τι χρειάζεται. Το βάρος δεν κερδίσει τους αγώνες στο ρινγκ. Η πυγμαχία νικά τους αγώνες», ανέφερε για να δώσει και λίγο… τυράκι: «Δεν θα κρατήσω απόσταση. Θυμηθείτε τα λόγια μου».

Η συνέχεια ήταν όλα τα λεφτά, στο stare down. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τη ζύγιση και το stare down πριν την μεγάλη μάχη…