Κλήσεις σε απολογία των αθλητών της εθνικής άρσης βαρών

Σε απολογία κλήθηκαν οι αθλητές της εθνικής ομάδας άρσης βαρών από το διοικητικό συμβούλιο της ΕΟΑΒ, για τις δηλώσεις που έκαναν στα ΜΜΕ, όσο και αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε μία προσπάθεια να «τρομοκρατήσουν» τους αθλητές ενόψει Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, οι κύριοι της ΕΟΑΒ κάλεσαν σε απολογία τους διεθνείς, επειδή δήθεν δυσφήμησαν την ομοσπονδία.

Θυμίζουμε ότι οι αθλητές όταν εκδιώχθηκαν από τον Άγιο Κοσμά, μαζί με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Βαλέριο Λεωνίδη, αποκάλυψαν ότι τους τελευταίους μήνες σιτίζονταν από συσσίτιο ενορίας της Καλλιθέας, γεγονός που ενόχλησε τον πρόεδρο της ΕΟΑΒ, Πύρρο Δήμα και τα μέλη της συμπολίτευσης.

Ο Στάθης Στρουμπής του ΠΑΟΚ, απάντησε γραπτώς στην κλήση, ότι αρνείται να απολογηθεί, από τη στιγμή που δεν έχει υποπέσει σε κάποιο παράπτωμα και κυρίως διότι αφενός όσα είπε δημοσίως είναι πέρα για πέρα αληθή και αφετέρου δεν προτίθεται να ανασκευάσει.

Το μέτωπο που έχει ανοίξει ο Πύρρος Δήμας με τον ΠΑΟΚ παραμένει ανοικτό, με τους αθλητές τους σωματείου να εξακολουθούν να προπονούνται με τον Παύλο Σαλτσίδη και όχι με τον Χρήστο Κωνσταντινίδη, ο οποίος αντικατέστησε τον Βαλέριο Λεωνίδη. Ο λόγος είναι ότι εξαρχής ο Παύλος Σαλτσίδης είχε ξεκαθαρίσει στον Δήμα ότι δεν εμπιστεύεται τα «παιδιά» του στον νέο ομοσπονδιακό προπονητή, έναν άνθρωπο ο οποίος κύλισε στη λάσπη το όνομα της άρσης βαρών.

Το σίγουρο είναι ότι μετά τις παραιτήσεις των 5 μελών του διοικητικού συμβουλίου αναμένονται εξελίξεις.

 

Πηγή