Η Εθνική Ελλάδος Καράτε στό Ευρωπαικό Πρωτάθλημα (KOCAELI-TURKEY)

Aναχώρησαν χθες τα μέλη της Εθνικής Ομάδας Καράτε για το Κοτζαέλι της Τουρκίας. Εκεί θα διεξαχθεί από την Πέμπτη (4/5) έως και την Κυριακή (7/5) το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών, Γυναικών. Με επικεφαλής τον εθνικό προπονητή, Στέλιο Σκαρογιάννη. Η Ελλάδα είναι μια από τις μεγάλες δυνάμεις του Ευρωπαϊκού Καράτε και αρκετά από τα μέλη τής αποστολής έχουν διακριθεί στις αντίστοιχες διοργανώσεις. Ευρωπαϊκούς τίτλους σε επίπεδο ανδρών, γυναικών έχουν ο Γιώργος Τζάνος, η Βίκυ Πανετσίδου, η Ελενα Χατζηλιάδου και στο ομαδικό ο Νίκος Γιδάκος. Ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει η επιστροφή στις μεγάλες διοργανώσεις του 35χρονου αλλά πολύ ταλαντόυχου στο κάτα, Λευτέρη Κωνσταντακόπουλου, αλλά και για τον Διονύση Ξένο που για πρώτη φορά θα παίξει με την Ελλάδα στο ομαδικό κούμιτε.

Η αποστολή αποτελείται από τους κάτωθι αθλητές:

1.Κάτα ανδρών: Λευτέρης Κωνσταντακόπουλος
2.Κάτα γυναικών: Ντόρα Κολινάκη

1.Kumite -60Kgr : Βασίλης Μαυρομάτης
2.Kumite -67Kgr : Νίκος Γιδάκος
3.Kumite -84Kgr : Γιώργος Τζάνος
4.Kumite -50Kgr : Γλυκερία Ξυλικιώτη
5.Kumite -55Kgr : Αλεξάνδρα Παππά
6.Kumite -68Kgr : Βίκυ Πανετσίδου
7.Kumite +68Kgr : Ελενα Χατζηλιάδου

Ομαδικό Kumite ανδρών:

1.Γιώργος Τζάνος
2.Νίκος Γιδάκος
3.Διονύσης Ξένος
4.Νάσος Κουκουριτάκης
5.Βασίλης Γιακουμίδης
6.Χρήστος Σαϊσανάς

Ομαδικό Kumite γυναικών:

1.Βίκυ Πανετσίδου
2.Ελενα Χατζηλιάδου
3.Αλεξάνδρα Παππά
4.Γλυκερία Ξυλικιώτη

Ερωτηματικά όμως δημιουργούνται καθώς η εθνική μας ομάδα κατεβαίνει ελλιπής χωρίς τον Σπύρο Μαργαριτόπουλο στην κατηγορία +84 στο κούμιτε καθώς θα βοηθούσε καλύτερα σαν πιο έμπειρος στο ομαδικό κούμιτε και το ομαδικό κάτα γυναικών???

Εμείς παρόλα αυτά ευχόμαστε στους Διεθνείς μας και στους παράγοντες της ΕΛΟΚ που τους συνοδεύουν, καλή επιτυχία καλές εμφανίσεις και να επιστρέψουν με πολλά Μετάλλια.

Η Εθνική Ελλάδος Καράτε στό Ευρωπαικό Πρωτάθλημα (KOCAELI-TURKEY)

Πηγή