Ευχαριστήρια επιστολή του Λέκτορα των ΤΕΦΑΑ Αθηνών Χρήστου Κόλλια

Στιγμιότυπο από την κινηματογράφηση.Φωτογραφικό αρχείο Νίκου Αποστόλου

Δημοσιεύουμε την ευχαριστήρια επιστολή του Λέκτορα των Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών Χρήστου Κόλλια προς συνεργάτες και εθελοντές, με αφορμή την παραγωγή εκπαιδευτικού ντοκιμαντέρ.

αποτανθώ

Πιο συγκεκριμένα:

Αθήνα 29/05/2017

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά έναν έναν ξεχωριστά τους μικρότερους και μεγαλύτερους αθλητές, προπονητές, παράγοντες, μουσικούς, οπερατέρ και παλαιούς αθλητές οι οποίοι έλαβαν μέρος σε μια ειδική βιντεοσκόπηση το περασμένο Σαββάτο στο πάρκο Παπάγου, το υλικό της οποίας θα αξιοποιηθεί για την παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ που σκοπό έχει την ανάδειξη της ιστορικής και παιδαγωγικής αξίας της πάλης και τη σημασία που εξακολουθεί να έχει για την εκπαίδευση των νέων μέχρι τις μέρες μας. Η παρουσία τους ήταν καταλυτική στην προσπάθεια που κάνει η ΕΛ.Ο.Π. σε συνεργασία με το Τ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών για την αναβάθμιση του αθλήματος σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ευχαριστώ τους προπονητές: Αποστόλου Νίκο των Λεοντίδων, Σιδηρόπουλο Χρήστο του Δία Αχαρνών, Παπαγεωργίου Νίκο του Θησέα Περιστερίου, Αναγνωστόπουλο Σωτήρη του Ηρακλή Περιστερίου, Χονδρονάσιο Χαρίλαο του ΟΓΧΗΣΤΟΥ Λάρισας και τους αθλητές του Άτλαντα Καλλιθέας καθώς και τον Γ.Γ. του συλλόγου κ. Ιωάννη Παπαδάκη.

Τους συναδέλφους και παλαιούς πρωταθλητές: Σωτήρη Καραμπέκο, Νίκο Τσέλιο, Κώστα Ρήγα.

Τους καθηγητές – μουσικούς: Μουσική επιμέλεια Γιώργο Ψυχογιό, κρουστά Βασίλη Τασόπουλο και πνευστά Βαγγέλη Παπαγιάννη.

Τους βιντεολύπτες: Δημήτρη Παπαστεργίου και Σεφερλή Δημήτρη.

Χάρη στη συνεργασία των προπονητών των γονιών και την καλή διάθεση των αθλητών που έλαβαν μέρος, στην διάθεση των διοργανωτών υπάρχει το κατάλληλο υλικό για την πραγματοποίηση του σκοπού των διοργανωτών. Ελπίζω ότι η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί με την ίδια διάθεση και στο μέλλον για το καλό του αθλήματος.

Με εκτίμηση

Χρ. Κόλλιας
Λέκτορας ΤΕΦΑΑ Αθηνών

Πηγή