Δράσεις εθελοντισμού εν όψει του International Model Camp «Meteora Wrestling Academy»

Δελτίο τύπου της Οργανωτικής επιτροπής, σχετικά με τις δράσεις εθελοντισμού εν όψει του International Model Camp «Meteora Wrestling Academy» που θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμπάκα από τις 6 εως τις 13 Ιουλίου 2017.

Οργανωτική Επιτροπή
Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων
Τρίκαλα 421 00
Email: info@meteorawrestlingacademy.com
Τηλ: +30 6932 212 151 (Νίκος Τσιακάρας – Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής)
+30 6976 326 991 (Γιάννης Τζίκας – Μέλος Οργανωτικής Επιτροπής)
+30 6977 649 170 (Αχιλλέας Λέρας – Υπεύθυνος Γραμματείας)
Τρίκαλα 8/6/2017

Δελτίο Τύπου
“METEORA WRESTLING ACADEMY”
σε εντατικούς ρυθμούς προετοιμασίας με δράσεις εθελοντισμού

Άρχισαν ήδη οι προετοιμασίες για την υποδοχή του International Model Camp «Meteora Wrestling Academy» που θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμπάκα από τις 6 εως τις 13 Ιουλίου 2017. Αυτό το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 και ώρα 10:30 π.μ. εθελοντές, φίλοι και υποστηρικτές της διοργάνωσης σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμπάκας θα βάψουν το Κλειστό Βλαχάβειο Γυμναστήριο Καλαμπάκας, όπου θα γίνουν οι αθλητικές δράσεις και θα καλλωπίσουν τον εξωτερικό περιβάλλοντα χώρο, ώστε όλα να είναι έτοιμα για την υποδοχή των αθλητών και των αθλητριών που θα συμμετάσχουν στο «Meteora Wrestling Academy» και ως οικοδεσπότες της διοργάνωσης να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ευχαριστούμε τον … που προσέφερα τα χρώματα για την υλοποίηση της δράσης.

Τη διοργάνωση έχει ο Αθλητικός Παλαιστικός Σύλλογος Τρικάλων (ΑΠΣ Τρίκαλα) σε συνεργασία με το Κέντρο Εκπαίδευσης Αθλητών Παλαίστρα (ΚΕΑΠ) και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης (ΕΛΟΠ) και την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, του Δήμου Καλαμπάκας, του Δήμου Τρικκαίων, του Εμπορικού Επιμελητηρίου Τρικάλων, του Εργαστηρίου Προπονητικής του Κέντρου Έρευνας και Αξιολόγησης της Φυσικής Απόδοσης του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του Δικτύου Διαχείρισης Πολιτισμού. Χρυσός Χορηγός : το Κέντρο Ελαστικών –Ζαντών «Stavrakis» και υποστηρικτές η Βιομηχανία Μπισκότων «Βιολάντα» και τα Καταστήματα «Hondos Center».

Η προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων συμμετοχής έχει παραταθεί μέχρι τις 20 Ιουνίου 2017 στην ιστοσελίδα: www.meteorawrestlingacademy.gr/. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο e-mail : info@meteorawrestlingacademy.gr και στο meteorawrestlingacademy@gmail.com.

Για την Οργανωτική Επιτροπή
Νίκος Τσιακάρας

Πηγή