Διαβάστε την επιστολή προς την Γουσου Κουνγκ Φου από την WFM

Η  επιστολή της WFM σε μετάφραση:

Αγαπητοί κυρίες ή / και κύριοι,

Μετά λύπης διαπιστώσαμε ότι η ομοσπονδία μας δέχτηκε κακόβουλη επίθεση από την Ελληνική Ομοσπονδία Whu Su Kung Fu η οποία έχει και την ειδική αθλητική αναγνώριση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για τα συγκεκριμένα αθλήματα στα οποία επικαλείται και την οποία αναγνώριση εμείς δεν αρνηθήκαμε ποτέ.

Μας εκπλήσσουν οι ύποπτες ενέργειές σας καθώς εμείς σας προσκαλέσαμε συμμετάσχετε στα παγκόσμια παιχνίδια που διοργανώνουμε , και αντί να ανταποδώσετε ευχαριστίες  για την θερμή πρόσκληση μας, που στόχο έχει την υποστήριξη του αθλήματος και του διεθνούς ομαδικού πνεύματος, εσείς επικοινωνήσατε άμεσα με όλους τους εμπλεκόμενους τοπικούς φορείς δηλώνοντας ότι δεν έχουμε το δικαίωμα να τελέσουμε τους δικούς μας αγώνες με τους δικούς μας αθλητές.

Δεν έχετε κανένα δικαίωμα βάση νόμου να παρεμποδίζεται μια διαφορετική ομοσπονδία η οποία καλεί τα μέλη της ανά τον κόσμο, τα οποία αποτελούν διεθνείς αθλητές,  να  επισκεφθούν την δική σας χώρα.

Πρέπει να κατανοήσετε ότι η ομοσπονδία μας έχει τα δικά της μέλη και αθλήματα και μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να καλεί τα μέλη της και τα νέα μέλη από όλο τον κόσμο και να διοργανώνει τους αγώνες της.

Για τους λόγους αυτούς θα θέλαμε να κοινοποιήσετε επίσημο έγγραφο στους φορείς στους οποίους απευθυνθήκατε δηλώνοντας ότι έγινε παρεξήγηση από την δική σας μεριά όσον αφορά το θέμα καθώς και ότι η ομοσπονδία σας και η ομοσπονδία μας δεν έχει απολύτως καμιά σχέση.

Επίσης,  σε οποιαδήποτε περίπτωση έχετε προκαλέσει ζημιά στους χορηγούς και στην διοργάνωση μας καλείστε να μας αποζημιώσετε με 1.000.000 Ευρώ προς την ομοσπονδία μας καθώς και 100.000 ευρώ για κάθε άλλη ομοσπονδία η οποία έχει δηλώσει την συμμετοχή της για το World Judgment Games 2017.

Λυπούμαστε για την αντιαθλητική σας συμπεριφορά, αλλά πρέπει να σας υπενθυμίσουμε ότι δεν είσαστε μέλος της Ομοσπονδίας μας ,και ότι τα αθλήματα δεν είναι ιδιοκτησία ομοσπονδιών, αλλά ούτε και κυριότητα ανθρώπων, είναι ελεύθερα για τον κόσμο χωρίς διακρίσεις χρώματος, σημαίας ή γλώσσας.

Όπως φαίνεται δεν έχετε συνειδητοποιήσει ότι ανά τον κόσμο υπάρχουν πολλές διαφορετικές ομοσπονδίες και οργανισμοί που αντιπροσωπεύουν όλα τα διαθέσιμα μαχητικά αθλήματα.

Σας ενημερώνουμε ότι θα ακολουθήσουμε οποιαδήποτε νόμιμη διαδικασία προς την διασφάλιση των δικαιωμάτων και συμφερόντων της ομοσπονδίας και θα προστατέψουμε το όνομα και τη φήμη μας ενάντια σε κάθε δικής σας κακόβουλη ενέργεια.

Επίσης,  θα ενημερωθεί ο πρόεδρος Yu Zaiqing (IWUF)και ο αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, Sherif Mostafa(IWUF) στην Αίγυπτο και θα ζητήσουμε οποιαδήποτε νομική ενέργεια εναντίον σας, σε σχέση με οποιαδήποτε ζημιά έχετε προκαλέσει στην παγκόσμια ομοσπονδία με τις ενέργειές σας, καθώς και την επίδραση που είχε στους αθλητές και τους χορηγούς μας, καθώς επίσης και στο κράτος που διοργανώνει αυτούς τους αγών

 

Το πρωτότυπο κείμενο εδώ: Επιστολή από WFMπρος wushu