Ανοιχτή πρόσκληση προς όλα τα αθλητικά σωματεία απευθύνει η Ελληνική ομοσπονδία Μουάι

Η Ελληνική ομοσπονδία Μουάι απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς όλα τα αθλητικά σωματεία που εξασκούν το Μuay Thai και δεν έχουν ενταχθεί ακόμα στη δύναμη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μουάι, να γίνουνε μέλη κάτω από την ομπρέλα της μοναδικής παγκόσμιας ομοσπονδίας MuayThai(W.M.F.), Και να αγωνιστούν δίπλα μας για την πολυπόθητη αναγνώριση που περιμένουμε από το 1998.
Η θετική απόφαση της διεθνούς ολυμπιακής επιτροπής Δ.Ο.Ε. να κατατάξει το Μουάι Τάι ως προολυμπιακό άθλημα εφόσον ξεπεραστούν όλα τα προβλήματα, αποτελεί μεγαλύτερο κίνητρο και για την επίσημη ανάπτυξη του αθλήματος και στην Ελλάδα.
Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Μουάι Tάι W.M.F.)με πρόεδρο τον General Akachai Chantosa κινεί όλες τις νόμιμες ενέργειες έτσι ώστε να υπάρξει μία κοινή πορεία ως προς την ΔΟΕ και την Ταϊλάνδη .
Η Eλληνική Oμοσπονδία Μουάι είναι η πρώτη ομοσπονδία που ιδρύθηκε στην Ελλάδα για το άθλημα του MuayThai αλλά και για τον κλάδο άθλησης του Κick Βoxing,πρίν υπάρξουν επίσημα άλλες ομοσπονδίες.
Τεράστια και ανεξίτηλη πορεία και ιστορία από το 1997 μέχρι και σήμερα 2017,και συνεχίζουμε.
Σταθεροί στις αξίες και στην ιδέα του Ολυμπιακού πνεύματος και με στόχο το Μuay Thai να είναι σύντομα ενωμένο Ολυμπιακό άθλημα.
Η Ιστορία μας αλλά και το έργο μας έχει αποδείξει ότι η Ελληνική Ομοσπονδία Μουάι είναι μπροστά.
Σας καλούμε λοιπόν να συσπειρωθούμε όλοι μαζί μέσα σε μια υγιή ομοσπονδία αλλά ταυτόχρονα και με συναδερφική αλληλεγγύη, που να επιτρέπει και να διασφαλίζει την εξελιξη και την διάδοση του αθλήματος(ΜuayThai),με σεβασμό και αξιοπιστία.

Ευάγγελος Ι.Ξανθάκης
Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μουάι(Ε.Ο.Μ.)