Ανακοίνωση ΕΟΤ για το διεθνές τουρνουά βετεράνων

Όπως είναι γνωστό, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Τζούντο – Kyuzo Mifune, διοργανώνει στις 15 Οκτωβρίου το ετήσιο διεθνές τουρνουά του, στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Γ.Σ.

Η Ομοσπονδία, η οποία κατόπιν αιτήσεως του Συνδέσμου έχει ήδη θέσει το τουρνουά υπό την αιγίδα της, στηρίζει ένθερμα τέτοιες εκδηλώσεις, όχι μόνο διότι στην Ελλάδα τουλάχιστον είναι σπάνιες, αλλά και διότι προάγουν το γνήσιο πνεύμα του Αθλητισμού, καλλιεργώντας μόνο την δημιουργία φιλίας μεταξύ των συμμετεχόντων, μακριά από αντιπαλότητες και αθέμιτους ανταγωνισμούς!

Παροτρύνουμε λοιπόν όλους τους βετεράνους να δηλώσουν συμμετοχή και συγχαίρουμε τον Σύνδεσμο για την δραστηριότητά του, και ιδιαιτέρως για την πρόσκλησή του, που μέσα στις ειδικές συνθήκες στις οποίες βρίσκεται η Ομοσπονδία, απευθυνόμενη προς όλους, ανεξαρτήτως αν είναι μέλη του ή όχι, αποκτά παραδειγματικό συμβολισμό!

Η ένωση όλων και ο παραμερισμός αντιπαλοτήτων, αποτελεί πρωταρχικό στόχο της Προσωρινής Διοίκησης, εάν αυτή εκλεγεί ως μόνιμη μετά τις αρχαιρεσίες, όποτε αυτές διεξαχθούν!